Aanbod

Wat fijn dat je er bent lieverd. Op deze pagina vind je een overzicht van mijn diensten. Dit is just een basic overzicht. Elk traject maak ik aan de hand van individuele wensen, intenties en behoeften na onze intake call op maat. Iedere mens, iedere ziel en ieders verlangens zijn ander. Daarom bied ik geen standaard trajecten maar ontwikkel ik een traject speciaal voor jou op maat.  

LIZA146.jpg

Service Name

TERUG IN EVENWICHT 1:1 COACHING

Bewustzijn, leefstijl, ouderschapsbegeleiding en vrouwencirkels. ALL IN ONE. Dit traject is speciaal om jou en je kind(eren) terug in evenwicht te brengen. Zodat het leven weer licht en fijn voelt. 

Wat levert dit traject mij op? 

Lieve vrouw, lieve moeder waar jij staat op dit moment maakt niet uit. Ik zie je en ik ben er voor jou. In dit traject sta ik 6 maanden naast je bij elke stap die je maakt richting jouw doelen. Samen brengen wij laag voor laag evenwicht in het leven van jou en jouw kind(eren). Bij welke laag wij beginnen, is afhankelijk van jouw situatie. Voor elke laag is er ruimte. In dit traject leer jij hoe jij echt voor jezelf kunt zorgen en zelfzorg in combinatie met moederschap. Welke zorg hebben jij en jouw kind(eieren) nodig? Hoe vind je hierin evenwicht?  Maar ook praktische kant gaan wij aan de slag, denk hierbij aan administratie, aanvragen, huishoudelijke taken, ruimte creëren en leefomgeving. En dan at last but not least: 'Vrouw wie ben jij? Hoe praat jij tegen jezelf? Waar verlang jij naar?' Ik stel jou de juiste vragen om dichterbij jezelf te komen, help je bij het doorbreken en loslaten van oude patronen, ontwikkelen van zelfliefde en begeleid jou terug in verbinding met jouw innerlijke kompas: je gevoel. Het is tijd om terug in jouw volle potentieel te komen, te vertrouwen in jezelf en alles los te laten wat je niet meer dient. Prachtig vrouw it's to shine! 

Image by michal dziekonski

CACAO & MICRODOSING MAGIC TRUFFELS CEREMONIE

Soon more 

Image by Ibrahim Boran

MOTHERVILLAGE

Soon more 

Liza54.jpg

STORYTELLER

Soon more