Waar sta ik in mijn herstel vandaag de dag?


ADHD Depressie Anorexia Nervosa Insomnia Chornische stress Chronische vermoeidheid OverlevingsmechanismeDurf ik te geloven dat er een dag komt dat ik mijn depressie achter mij mag laten?…


‘Hoop is een licht dat blijft branden, hoe donker & moeilijk alles ook lijkt!’

Deze quote kwam ik tegen tijdens het lezen van het prachtige kinderboek: ‘Hoop’ van Corrine Averiss en Sébastien Pelon. Het verhaal en de quote vind ik prachtig. Deze woorden neem iedere ochtend mee, aan het begin van mijn dag in mijn gedachten. Ze geven kracht en vertrouwen.


Ik sta nog aan het begin van mijn herstel. Sinds enkel weken heb ik de depressie durven toelaten, ondergaan en accepteren. Een belangrijke eerste stap. Dagelijks draag ik de angst mee of er wel een dag komt, waarin ik beter ben. Ik mij beter voel. Waarin ik het leven zonder dood in mij mag leven. Geluk, liefde & warmte van binnen mag ervaren. Van mijzelf kan houden. Toch zal ik altijd hoop houden, als een lichtje & deze omarmen. Ik leer leven met mijn depressie en wat de toekomst ook mag zijn…..Ik kies ervoor mijn mooiste leven te leven, te doen waar ik van hou - hardlopen en schrijven. Ook met de dood in mij wil ik leven, het leven omarmen en dankbaar zijn. De schoonheid te voelen en zien in de kleine, eenvoudige dingen van het leven. Vertrouwen en hoop zal ik altijd met mij mee dragen!


Durf hoop te voelen, te omarmen en te vertrouwen in het leven. Daar waar de duisternis je omarmt, zullen er lichtjes ontstaan om je richting te geven. Deze lichtjes zullen je de weg wijzen en met je mee schijnen.Liefs Liza

Wil jij direct weten wanneer een nieuwe blog verschijnt?

Dankjewel!

FOLLOW ME ELSEWHERE - instagram