Hardlopen, waarom is het een must voor mij?


Rennendezweefmuts | Liza Elvira | Hardlopen | Bewegen

Hardlopen het is een must voor mij! De weg naar herstel heeft zich voor mij met hardlopen geopend. In mijn tienerjaren liep ik al geregeld hard en was dit de sport die ik graag deed. Het afgelopen jaar is het zoveel meer voor mij geworden dan enkel sport.


Sinds een aantal weken maak ik mijn schema’s met het ontzettend motiverende boek: ‘Dreams’ van Susan Kruimins & Patricia Schreurs. In het begin van dit boek staat de vraag: 'Wat is jouw ultieme loopgeluk?' Zo hier! Wat is mijn ultieme loopgeluk? Waarom is hardlopen zo ontzettend belangrijk voor mij? Daar waar het leven in mij soms zo leeg voelt, geeft hardlopen mij het gevoel van leven. Met hardlopen kom ik tot leven.


‘De momenten dat ik hardloop leef ik.’

De depressie verdwijnt voor heel even uit mijn lichaam, uit mijn hoofd en uit mij. Ik voel mij vrij en met elke stap die ik zet voel ik mij krachtiger. Ik voel, ruik, zie en hoor het leven. Met hardlopen lijkt alsof de wereld niet aan mij voorbij gaat maar dat ik er in leef. Door de schoonheid van de natuur word ik omarmt. Het geeft mij vertrouwen en laat mij voelen: ‘Ik kan dit!’ Daar waar ik in het dagelijks leven van binnen zo ontzettend leeg voel, veranderd dit als ik hardloop. Het laat mij ademen en leven. Mijn ultieme loopgeluk:


‘Het leven in mij voelen & de rust in mijn hoofd.’

Wat is jouw ultieme loopgeluk?

Liefs Liza

Affirmatie

‘Ik luister naar de signalen die mijn lichaam geeft & geef mijn lichaam waar het om vraagt.’

Wil jij direct weten wanneer een nieuwe blog verschijnt?

Dankjewel!

FOLLOW ME ELSEWHERE - instagram