OVER MIJ

The bravest thing I ever did, was continuing my life when I felt death Inside.

Ik ben Liza Elvira een 27 jarige ervaringsdeskundige op het gebied van depressie en ADHD. Samen met mijn 4 jarige zoon Sami woon ik in de prachtige bossen van Kerckebosch (Zeist ). Ik ren tot leven, hardlopen is de voeding voor mijn levenslust en ik sta graag in de keuken om gezonde maaltijden te maken. Vanaf mijn 13e werd mijn leven gevormd door mijn depressie en 26 jaar lang worstelde ik mijzelf zonder ADHD diagnose door het leven. 


In 2020 heb ik ervoor gekozen zelf te leven en mijn leven te vormen zoals ik het wil. Mijn depressie te accepteren, niet langer meer weglachen. Veertien jaar weglachen is inmiddels meer dan de helft van mijn leven. Ik kan en kon het niet meer. Op deze manier kan en wil ik niet meer. Mijn keerpunt was in 2020, de zomer waarin mijn lichaam en geest het hadden opgegeven. Het moment waarin ik mij van binnen gestorven voelde. De dood mij aankeek. 

 

Een loodzware strijd stond mij te wachten, met daadkracht en moed heb ik gekozen voor mijn leven. Hier begon mijn zoektocht naar mijzelf en innerlijke rust. Deze zoektocht ben ik gestart door enkel datgeen te doen, waar ik diep van binnen een sprankel van geluk door ervaar. De dingen die mij tot leven brengen.

Mensen motiveren & inspireren  

Grafisch ontwerpen

Hardlopen

Schrijven

IMG_7300.png
IMG_4824-2.jpg

Mijn levensweg en struggles in het leven zet ik om tot een positieve kracht waar ieder ander inspiratie, steun, herkenning of troost in kan vinden. Open deel ik mijn struggles, weg en herstel met jullie.

 

Wat kan je verwachten van mijn blog?

 

Het is mijn missie om psychische klachten bespreekbaar te makenDe eenzame strijd die vele ervaren te verlichten naar herkenning & verbinding.

Blogs zijn divers van informatie, mijn verhaal tot handige tips, leuke weetjes en recepten.

Ik schrijf over mijn levensstijl: Puur leven

Een bewust, duurzaam, op zelfzorg en eenvoud gerichte levensstijl. Leven vanuit de natuurlijke behoefte waar je lichaam en geest om vraagt.

 

geloof in jezelf

vertrouw op jezelf

hou van jezelf

zorg voor jezelf

 

 

Veel leesplezier

Liefs Liza

Heb je een opmerking, wil je iets delen of heb je een vraag? Ik kom graag met jou in contact! Klik hier om met mij in contact te komen.